Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και το τηλέφωνο σου χτυπάει ασταμάτητα όλη μέρα; Θέλεις να κάνεις ξέγνοιαστες διακοπές αλλά οι υποχρεώσεις δε σε αφήνουν να ησυχάσεις; Ψάχνεις καλοκαιρινή προσφορά τηλεγραμματείας ; Είμαστε εδώ για εσένα!

Χρησιμοποιώντας την καλοκαιρινή προσφορά τηλεγραμματείας της BeEasy, το μοναδικό σου πρόβλημα θα είναι η οργάνωση των διακοπών σου! Αναλαμβάνουμε τη διαχείριση των εισερχόμενων κλήσεων και των ραντεβού σου αλλά και όποια άλλη δουλειά θα ήθελες να μας αναθέσεις! Φυσικά έχεις παντού και πάντα τον έλεγχο, αρκεί να έχεις ίντερνετ!

Με την αποκλειστική εφαρμογή CALLS που σου προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ στην καλοκαιρινή προσφορά, μπορείς να έχεις το γραφείο σου κυριολεκτικά στην τσέπη σου, γιατί είναι και mobile ready! Οποιαδήποτε ώρα, μέρα και νύχτα, είτε στην παραλία είτε στο εξοχικό, μπορείς να εισέλθεις στην εφαρμογή, να τσεκάρεις τις κλήσεις σου και να κάνεις follow-up μόνο σε αυτές που είναι πραγματικά απαραίτητο! Σύμφωνα με τις οδηγίες που θα μας δώσεις, εμείς θα διαχειριστούμε τις εισερχόμενες σου με τον αποδοτικότερο για εσένα τρόπο!

Σκοπός μας είναι να σε βοηθήσουμε να ξεκουραστείς και να περάσεις χρόνο με τους φίλους και την οικογένεια σου χωρίς να σε απασχολούν οι έννοιες και τα προβλήματα της δουλειάς! Ταυτόχρονα η εργασία σου θα προχωρά αφού τη διαχειρίζονται οι έμπειροι γραμματείς της BeEasy!

Μπορεί να λειτουργούμε 09:00-21:00 αλλά ο προσωπικός σου τηλεφωνητής λειτουργεί 21:01-08:59, για να μην χάνεις καμία κλήση με την υπηρεσία voice mail! Τα μηνύματα που αφήνει όποιος καλεί και ακούει το προσωποποιημένο ηχογραφημένο μήνυμα σου, έρχονται στο email σου με τη μορφή αρχείου ήχου. Ακόμα κι αν κάποιος δεν αφήσει μήνυμα, πάλι θα λάβεις email με τον αριθμό από τον οποίο έλαβες κλήση! Σου δίνουμε δώρο την υπηρεσία voice mail με την καλοκαιρινή προσφορά μας!

Πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει;

Όλα αυτά, τα παίρνεις σε φανταστική προνομιακή καλοκαιρινή τιμή γιατί μας έχουν πιάσει κι οι ζέστες!

Η Καλοκαιρινή Προσφορά της BeEasy σου δίνει έκπτωση 25% για όλο τον Αύγουστο και το πακέτο των 30€ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για έναν μήνα!*

Το πακέτο περιλαμβάνει έως 30 απαντημένες εισερχόμενες/εξερχόμενες κλήσεις & ενημέρωση επειγόντων με sms/mail!

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για την καλοκαιρινή προσφορά μας; Ελάτε να το συζητήσουμε! Επικοινώνησε μαζί μας κάνοντας κλικ εδώ.