beeasy new logo

Το όνομα και το λογότυπό μας γεννήθηκαν από την ένωση των λέξεων be + easy. Το όνομα αλλά και το λογότυπό μας αντικατοπτρίζουν το όραμα της εταιρείας μας. Δηλαδή, το να μπορούμε να κάνουμε εύκολη τη ζωή ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρήσεων αναλαμβάνοντας outsourcing γραμματειακή υποστήριξη, είτε ως virtual assistants είτε στο κομμάτι της διαχείρισης των εισερχόμενων κλήσεων. Αναλαμβάνουμε ακόμη την τεχνική υποστήριξη που αφορά υποδομές εταιρειών, τηλεφωνικά κέντρα, δίκτυα και ασφάλεια δεδομένων.

Ταυτόχρονα, στο όνομα beeasy προκύπτει το bee – η μέλισσα, σύμβολο της εργατικότητας, της αφοσίωσης και της ομαδικότητας, που αποτελούν σημαντικές αξίες. Έχοντας ως γνώμονα αυτές, εργαζόμαστε για τους πελάτες μας.

Το όνομά μας είναι και σχεδόν ομόηχο του «busy» υποδεικνύοντας πως απευθυνόμαστε και προσφέρουμε γραμματειακή και τεχνική υποστήριξη σε πολυάσχολους επαγγελματίες, με την υπόσχεση πως θα κάνουμε εύκολη (easy) τη δουλειά και την καθημερινότητά τους προσφέροντας σύγχρονες λύσεις υψηλής ποιότητας.

Σύμβολό μας η κυψέλη, δηλαδή ο τόπος όπου αποθηκεύεται το αποτέλεσμα της καλής δουλειάς, που παρέχουμε για λογαριασμό των πελατών μας. Παράλληλα, οι κυψέλες αντικατοπτρίζουν το σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρουμε τόσο σε επίπεδο γραμματείας και τεχνικής υποστήριξης, όσο και στην ασφάλεια και την εκπαίδευση μέσω σεμιναρίων για τα ασύρματα και ενσύρματα δίκτυα.

Εν κατακλείδι το βασικό μας moto… making busy life easy δείχνει τον σκοπό μας και το τι «κερδίζουν» οι συνεργαζόμενοι με εμάς επαγγελματίες.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε περισσότερα!

« Εξαιρετικοί Επαγγελματίες! Aποτελούν πλέον βασικούς συνεργάτες μας. Σας ευχαριστούμε πολύ Beeasy team! »

Σταύρος Κ.
Σταύρος Κ.
Τουρισμός, Εταιρεία Τουριστικού Marketing