ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Ελεύθεροι επαγγελματίες

Ελεύθεροι επαγγελματίες - Freelancers

Σε ελεύθερους επαγγελματίες – Freelancers η beeasy μπορεί να προσφέρει: 

1) Γραμματειακή υποστήριξη & project management.

2) Καταγραφή αιτημάτων.

3) Αποστολή προσφορών.

4) Διαχείριση email.

5) Follow up calls και κάλυψη επιπλέον αναγκών/πληροφοριών σε υποψήφιο πελάτη.

6) Επικοινωνία με τρίτους συνεργάτες.

7) Δημιουργία συμφωνητικών.

8) Αρχειοθέτηση.

9) Εξυπηρέτηση πελατών.

10) Κλείσιμο ραντεβού.

11) Project report.

12) Συνολική διαχείριση εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων.

13) Διαχείριση chat box.

14) bee social – WiFi πρόγραμμα προβολής πελατών.

15) Τεχνική υποστήριξη δικτύου internet & hot spots.

Το παρακάτω παράδειγμα υποστήριξης των αναγκών της εταιρείας με κωδικό πελάτη #CR091 είναι ενδεικτικό των λύσεων που μπορεί να προσφέρει η beeasy σε ελεύθερους επαγγελματίες – freelancers.

το δεδομένο

Ο πελάτης μας #CR091 έχει μία αίθουσα εκδηλώσεων, η οποία λειτουργεί για προγραμματισμένα εταιρικά events, παρουσιάσεις προϊόντων, σεμινάρια, εορταστικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Ζητούμενο του πελάτη μας ήταν η άμεση επικοινωνία με όποιον εκδήλωνε ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες του, η γρήγορη αποστολή προσφοράς, η συνέπεια στο follow up και η υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση σε κάθε αίτημα των υποψήφιων πελατών. Ο #CR091 δεν είχε ανάγκη από υπάλληλο με φυσική παρουσία στο χώρο, αφού λειτουργούσε μόνο για προγραμματισμένες εκδηλώσεις. Επιπλέον η διαθεσιμότητα του συγκεκριμένου χώρου παρουσίαζε έντονες εποχικές διακυμάνσεις, με αποτέλεσμα η ανάγκη του ως προς το ανθρώπινο δυναμικό να μην είναι σταθερή σε ετήσια βάση. Από την άλλη, ήταν απαραίτητο το διευρυμένο ωράριο, η εξειδίκευση στην εξυπηρέτηση πελατών, η ευελιξία και η ταχύτητα στην ικανοποίηση αιτημάτων. Έτσι η επιλογή της Τηλεγραμματείας beeasy ήταν για αυτόν η ιδανική λύση ποιότητας, οικονομίας και ευελιξίας.

Εκτός όμως από τις υπηρεσίες γραμματειακής υποστήριξης ο πελάτης #CR091 χρειάστηκε και την outsourcing υπηρεσία Τεχνικής υποστήριξης της beeasy, έτσι ώστε το internet που απαιτείται για να λειτουργεί άψογα ο χώρος να αξιοποιείται με τον αποδοτικότερο τρόπο.

η λύση της beeasy

Η Τηλεγραμματεία beeasy υποδεχόταν τις κλήσεις του χώρου εκδηλώσεων 12 ώρες την ημέρα καθημερινά. Στους υποψήφιους πελάτες, ανάλογα με το event για το οποίο εκδήλωναν ενδιαφέρον, οι γραμματείς της beeasy διαμόρφωναν και έστελναν λεπτομερή και αναλυτική προσφορά, το πολύ μισή ώρα μετά την πρώτη επικοινωνία. Από εκεί και πέρα ο dedicated virtual assistant της beeasy αναλάμβανε:

  1. Να υλοποιήσει όποιες αλλαγές επί της βασικής προσφοράς.
  2. Να κάνει follow up μετά την αρχική αποστολή email με την προσφορά.
  3. Να κλείσει ραντεβού με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης για επίδειξη χώρου.
  4. Αν η προσφορά γινόταν αποδεκτή τότε ο virtual assistant beeasy ενεργοποιούσε μια σειρά από άλλες διαδικασίες, όπως η αποστολή του συμβολαίου, η ενημέρωση του λογιστή, οι προσλήψεις του προσωπικού για το service, αλλά και η αποστολή παραγγελίας στο συνεργαζόμενο catering.
  5. Ο virtual assistant της beeasy αναλάμβανε το γενικό συντονισμό μεταξύ πελάτη, προσωπικού του χώρου και εξωτερικών συνεργατών – προμηθευτών, έτσι ώστε τελικά να διοργανωθεί μια άψογη εκδήλωση.
  6. Φυσικά το call center της beeasy ήταν διαθέσιμο πάντα για να προσφέρει την επιπλέον υποστήριξη που χρειάζονταν οι διοργανωτές.
  7. Όσον αφορά στην Τεχνική υποστήριξη, έπειτα από μελέτη του χώρου, των υποδομών και της καλωδίωσης, η ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης της beeasy προχώρησε στην απαιτούμενη παραμετροποίηση routers και hotspots έτσι ώστε το internet να είναι επαρκές και αξιόπιστο σε όλα τα σημεία της αίθουσας εκδηλώσεων, αλλά και για όλες τις ανάγκες του χώρου. Εξασφαλίστηκε ότι τα pda kai pos θα λειτουργούν ανεμπόδιστα, η μουσική, το live streaming ή οι εταιρικές παρουσιάσεις θα έχουν το bandwidth που χρειάζονται και όλοι οι προσκεκλημένοι θα απολαμβάνουν το σερφάρισμα στο διαδίκτυο χωρίς κανένα πρόβλημα.
  8. Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης ο εξειδικευμένος γραμματέας από απόσταση της beeasy έστελνε την ευχαριστήρια επιστολή, μαζί με ένα ερωτηματολόγιο ικανοποίησης πελάτη, στο οποίο η beeasy στα 6 χρόνια που συνεργάζεται με το συγκεκριμένο χώρο, έχει πάρει βαθμό… Άριστα!

το αποτέλεσμα

Ο πελάτης #CR091 κατάφερε:

Να έχει διευρυμένο ωράριο γραμματειακής υποστήριξης, χωρίς να τον απασχολούν άδειες, ασθένειες ή εποχικές διακυμάνσεις στην κίνηση της επιχείρησής του.

Είχε πάντα το προσωπικό που χρειαζόταν, εκπαιδευμένο ειδικά για το δικό του αντικείμενο και έτοιμο να ανταποκριθεί στα ειδικά αιτήματα των πελατών του.

Το κομμάτι των τυποποιημένων διαδικασιών δούλευε σαν καλοκουρδισμένο ρολόι και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είχε την ευκαιρία να επικεντρώσει το ενδιαφέρον και την προσπάθειά του στο marketing και τις πωλήσεις.

Πελάτες και προσωπικό αξιοποιούσαν ανεμπόδιστα το internet και όλοι οι χώροι λειτουργούσαν χωρίς κολλήματα και διακοπές.

Επιπλέον, ο #CR091 κατάφερε να επιτύχει τη μέγιστη εξοικονόμηση, αφού πλήρωνε γραμματέα για τις ώρες που πραγματικά τον χρειαζόταν, χωρίς να τον απασχολούν διακυμάνσεις στην κίνηση, άδειες ή έκτακτα περιστατικά απουσίας.

Τελικά η συνεργασία του με την virtual assistant της beeasy συνέβαλε στην οργάνωση της δουλειάς του, στη βελτίωση της εικόνας της επιχείρησής του, αλλά και στη μέγιστη εξοικονόμηση.

Φόρμα προσφοράς

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και κάποιος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για την προσφορά σας.