Οι πελάτες της beeasy απολαμβάνουν την παραγγελιοληψία μέσω της υπηρεσίας μας χωρίς άγχος και καθυστερήσεις!

Η Black Friday πλησιάζει και όλοι είναι επί ποδός! Οι επαγγελματίες θέλουν να έχουν τα πάντα έτοιμα, για να εξυπηρετήσουν τον μεγάλο όγκο πελατών που αναμένεται να επισκεφθεί τα καταστήματα τους, είτε ηλεκτρονικά είτε δια ζώσης και οι καταναλωτές περιμένουν αυτή την ημέρα, για να αποκτήσουν αυτά που επιθυμούν σε χαμηλότερες τιμές! Με την παραγγελιοληψία μέσω της τηλεγραμματείας beeasy όλοι μπορούν να απολαύσουν και να εκμεταλλευτούν τις εκπτώσεις!

Γίνεται χαμός από παραγγελίες στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα; Η παραγγελιοληψία μέσω της τηλεγραμματείας beeasy είναι εδώ να διεκπεραιώσει όλες τις παραγγελίες του e-shop σας ώστε όλοι να είναι ευχαριστημένοι! Θα εξυπηρετήσουμε κάθε πελάτη σας όπως όλες τις υπόλοιπες ημέρες χωρίς αναμονές και καθυστερήσεις!

Έχετε πολλή δουλειά στο γραφείο, το τηλέφωνο χτυπάει ασταμάτητα αλλά το αγαπημένο σας κατάστημα εφαρμόζει φανταστικές εκπτώσεις black friday; Κανένα πρόβλημα! Κάντε τα ψώνια σας ξένοιαστα γιατί η τηλεγραμματεία της beeasy θα αναλάβει να απαντήσει τις κλήσεις σας και να κρατήσει σε λειτουργία το γραφείο σας, όσο εσείς θα απολαμβάνετε τη βόλτα σας!

Μπορούμε σίγουρα να πούμε ότι για τους πελάτες της beeasy η black friday δεν είναι καθόλου black αλλά μία ακόμα free day!

Οι superhero agents της τηλεγραμματείας beeasy είναι πανέτοιμοι να εξυπηρετήσουν όλες τις κλήσεις και τις παραγγελίες της black friday! Μέσω της online πλατφόρμας beeasy calls οι πελάτες μας μπορούν να διαχειρίζονται τα αιτήματα των πελατών τους σε πραγματικό χρόνο διατηρώντας τον έλεγχο της δουλειάς τους, από όπου και αν βρίσκονται μέσω του κινητού τους τηλεφώνου! Έτσι θα είναι ήσυχοι ότι η δουλειά τους θα γίνει σωστά, όπως και κάθε άλλη φορά χωρίς άγχος και στρες για την προετοιμασία υποδοχής του μεγάλου όγκου πελατών που αναμένεται!

Εσείς ακόμα δεν έχετε επικοινωνήσει με την beeasy; Μην το καθυστερείτε! Επικοινωνήστε μαζί μας και θα ετοιμάσουμε το πακέτο που ανταποκρίνεται περισσότερο στις ανάγκες του δικού σας επαγγέλματος!

Προετοιμαστείτε έγκαιρα για την εορταστική περίοδο που πλησιάζει και κερδίστε πολύτιμο χρόνο και χρήματα!

Beeasy… making busy life easy ακόμα και την black friday!