Τηλεγραμματεία

Τηλεγραμματεία

Στην beeasy η διαχείριση κλήσεων είναι η ειδικότητά μας! Οι επαγγελματίες γραμματείς – τηλεφωνητές μας βρίσκονται στο τηλεφωνικό κέντρο από Δευτέρα έως Παρασκευή και από 09.00 – 21.00 (δυνατότητα για 24/7 για επαγγελματίες που το χρειάζονται), για να απαντήσουν στις κλήσεις σας, όπως θα απαντούσε ένας δικός σας άριστα εκπαιδευμένος υπάλληλος από το γραφείο σας.

Η τηλεγραμματεία beeasy είναι ενισχυμένη με σύγχρονη τεχνολογική υποδομή και online εφαρμογές. Έτσι, μπορούμε εύκολα και άμεσα να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας και να καλύψουμε τις δικές σας ανάγκες. Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει να διαχειριστεί τις κλήσεις σας, είτε πρόκειται για εισερχόμενες είτε για εξερχόμενες. Εξυπηρετούμε τόσο τις δικές σας εταιρικές ανάγκες όσο και των πελατών σας προσφέροντας πάντα υπεύθυνη και επαγγελματική εξυπηρέτηση.

Είμαστε πάντα έτοιμοι να απαντήσουμε εκ μέρους σας, χωρίς να σας απασχολούν άδειες, ασθένειες, διακοπές, μισθοί, επιδόματα, υπερωρίες.

Απαντώντας στο ερώτημα «τι είναι η Τηλεγραμματεία beeasy» θα ξεκαθαρίσουμε και το τι ΔΕΝ είμαστε:

Δεν είμαστε ένα απλό και απρόσωπο call center που απαντά διεκπαιρεωτικά στις κλήσεις του γραφείου σας.

Στην Τηλεγραμματεία beeasy προσφέρουμε εξειδικευμένες και εξατομικευμένες υπηρεσίες γραμματειακής υποστήριξης από απόσταση, με βαθιά γνώση του αντικειμένου και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της επιχείρησής σας.

Δεν είμαστε μόνο call center.

Στην τηλεγραμματεία beeasy παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών γραφείου, πέρα από τη διαχείριση κλήσεων και πρακτικά κάνουμε ό,τι θα έκανε η προσωπική σας γραμματέας… εκτός από το να σας προσφέρουμε καφέ!

Δεν είμαστε απλοί ανειδίκευτοι γραμματείς.

Εμείς αναλαμβάνουμε την απομαγνητοφώνηση πρακτικών Δ.Σ, τη δημιουργία παρουσιάσεων power point, τη διαχείριση e-mail, blog, social media. Οι εργατικοί γραμματείς της beeasy μπορούν να αναλάβουν τη διαχείριση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, να στείλουν προσφορές, να κάνουν τα follow up calls, να εμπλουτίσουν το CRM της εταιρείας σας και να επικαιροποιήσουν τη βάση δεδομένων σας. Να οργανώσουν καμπάνιες newsletter και ενημέρωσης.

Η Τηλεγραμματεία beeasy διαθέτει τη μοναδική online και mobile εφαρμογή beeasy Calls, που αποτελεί ένα εύχρηστο και λειτουργικό εργαλείο για επαγγελματίες και επιχειρήσεις, προκειμένου να έχουν τον πλήρη έλεγχο της τηλεφωνικής τους επικοινωνίας, αλλά και να διαχειρίζονται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τα αιτήματα των πελατών τους.

Η εφαρμογή beeasy calls διατίθεται δωρεάν στους συνεργαζόμενους με την τηλεγραμματεία beeasy πελάτες. Μάθετε περισσότερα για την εφαρμογή beeasy calls εδώ.

Η beeasy προσφέρει λύσεις ποιότητας και οικονομίας τόσο σε ελεύθερους επαγγελματίες, ατομικές επιχειρήσεις και start ups, όσο και σε μεγάλες επιχειρήσεις με οργανωμένα τηλεφωνικά κέντρα και αυξημένες ανάγκες.

Απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες που:

1) Δεν θέλουν να διαθέσουν πόρους για απόκτηση ενός μεγάλου και σύγχρονου τηλεφωνικού κέντρου, που πέρα από το κόστος απόκτησης συνεπάγεται και το κόστος συντήρησης.
2) Δεν έχουν τον χώρο για την εγκατάσταση τηλεφωνικού κέντρου ή και γραφείων γραμματείας.
3) Δεν διαθέτουν τους πόρους για γραμματεία πλήρους απασχόλησης.
4) Χρειάζονται επιπλέον ώρες υποστήριξης στη γραμματεία τους.
5) Θέλουν να αναπληρώνουν αποτελεσματικά τις περιόδους αδειών, απουσιών, ασθενειών.
6) Ενδιαφέρονται να κάνουν οικονομία κλίμακας.
7) Θέλουν να αξιοποιήσουν το ανθρώπινο δυναμικό τους σε πιο παραγωγικές διαδικασίες.
8) Θέλουν να αναθέσουν τη διαχείριση των κλήσεων τους σε καλά καταρτισμένους, έμπειρους και εξειδικευμένους υπαλλήλους.
9) Βρίσκονται για πολλές ώρες σε εξωτερικές εργασίες και ραντεβού.
10) Δεν θέλουν να διακόπτουν την εργασία ή τα ραντεβού τους, για να διαχειριστούν τις κλήσεις τους.
11) Παρουσιάζουν αυξομειώσεις στην κίνηση των πελατών και των κλήσεων.

Μπορείτε να μάθετε για το Πακέτο υπηρεσιών που προσφέρουμε για διάφορες κατηγορίες επαγγελματιών, ΕΔΩ

Βασικό πακέτο τηλεγραμματείας beeasy assistant

1) Ωράριο διαχείρισης κλήσεων από την Τηλεγραμματεία beeasy: Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00 – 21:00.
2) Απάντηση με το όνομα της εταιρείας σας ή με το κείμενο υποδοχής, που θα μας υποδείξετε.
3) Βασική πληροφόρηση για την εταιρεία σας: Προϊόντα, υπηρεσίες, ωράρια, διεύθυνση, πρόσβαση και διαχείριση κλήσεων σύμφωνα με το σενάριο επικοινωνίας και τις κατευθύνσεις, που μας υποδεικνύετε.
4) Κλείσιμο ραντεβού με βάση χρονικούς ή άλλους περιορισμούς που θα μας υποδείξετε.
5) Ενημέρωση για τις κλήσεις και τα ραντεβού σας σε πραγματικό χρόνο μέσω της εξειδικευμένης εφαρμογής μας beeasy calls, αλλά και μέσω email και SMS.
6) Επεξεργασία και διαχείριση κλήσεων & ραντεβού από τον πελάτη σε πραγματικό χρόνο, μέσω της εξειδικευμένης εφαρμογής μας beeasy calls, αλλά και μέσω email και SMS.
7) Στατιστική ανάλυση κλήσεων σε πραγματικό χρόνο.
8) Αυτόματη δημιουργία ατζέντας επαφών.
9) Διαδραστική επικοινωνία με τη γραμματεία σας.

Πρόσθετες υπηρεσίες στην Τηλεγραμματεία beeasy

Την Τηλεγραμματεία beeasy (βασικό πακέτο) μπορείτε να την εμπλουτίσετε με κάποιες από τις παρακάτω υπηρεσίες:

1) Υπηρεσία τηλεφωνητή.
2) Υπηρεσία voice mail.
3) IVR.
4) Διεύρυνση ωραρίου για την Τηλεγραμματεία (Υπηρεσία Σαββάτου, 24ωρη υπηρεσία).
5) Λήψη παραγγελιών.
6) Διαχείριση e-Shop.
7) Εξερχόμενες κλήσεις: υπενθύμιση ραντεβού, follow-up calls, ενημέρωση πελατών.
8) Προώθηση – μεταφορά κλήσεων σε σταθερό ή κινητό τηλέφωνο.
9) Διαχείριση και εμπλουτισμός βάσης δεδομένων.
10) Μη τυποποιημένα στατιστικά.
11) Διασύνδεση με τηλεφωνικό κέντρο πελάτη.
12) Διασύνδεση με crm πελάτη.
13) Αποστολή sms.
14) Αποστολή sms για λογαριασμό του πελάτη.
15) Recording κλήσεων (εφόσον ο πελάτης διαθέτει σχετική αδειοδότηση).
16) Διαχείριση αλληλογραφίας e-mail.
17) Διαχείριση Fax.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να προσαρμόσουμε το πακέτο για την Τηλεγραμματεία, ώστε να εξυπηρετεί απόλυτα τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Tο μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στις οικονομίες κλίμακας για όλα τα μεγέθη επιχειρήσεων. Εμείς προσφέρουμε τη δυνατότητα παροχής άριστης εξυπηρέτησης με χαμηλό κόστος κάνοντας τη διαφορά των 10 σημείων:

  1. Εξοικονόμηση λειτουργικού κόστους: Η υπηρεσία τηλεγγραμματείας beeasy assistant τιμολογείται και αποτιμάται για το όσα πραγματικά στοιχίζει εξοικονομώντας για λογαριασμό σας το κόστος απόκτησης και συντήρησης ενός μεγάλου τηλεφωνικού κέντρου, το κόστος λειτουργίας μηχανημάτων, γραφείου και συσκευών, αλλά και το κόστος σε επιπλέον μισθούς και υπερωρίες.
  2. Εξοικονόμηση χώρου: Οι τηλεφωνητές, τα μηχανήματα και οι τεχνολογικές υποδομές καταλαμβάνουν πολύ χώρο, τον οποίο θα μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε για άλλες ανάγκες της εταιρείας σας.
  3. Εξοικονόμηση ανθρώπινου δυναμικού: με χαμηλότερα λειτουργικά κόστη σε σχέση με Full ή Part time γραμματεία. Η Τηλεγραμματεία beeasy μπορεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά με το υπάρχον ανθρώπινο δυναμικό σας, αυξάνοντας τον ελεύθερο χρόνο του, έτσι ώστε να αξιοποιηθεί και σε άλλες δραστηριότητες της εταιρείας σας.
  4. Ανταπόκριση σε αυξομειώσεις κίνησης: Το επαγγελματικό τηλεφωνικό κέντρο της beeasy είναι σίγουρα πιο εύκολο να ανταποκριθεί σε μεγάλες αυξήσεις ή μειώσεις κίνησης, χωρίς να επηρεαστεί η ποιότητα ή να αυξηθούν μόνιμα τα έξοδα της επιχείρησής σας.
  5. Βελτίωση της υποστήριξης και της εξυπηρέτησης των πελατών σας: Η beeasy διαθέτει επαγγελματίες συμβούλους εξυπηρέτησης με εμπειρία και εκπαίδευση, η οποία τους επιτρέπει να παρέχουν υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση και διευρυμένο ωράριο λειτουργίας και συνεπώς διαθεσιμότητας εξυπηρέτησης
  6. Αύξηση της παραγωγικότητας με μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας και της δυναμικής της επιχείρησης.
  7. Βέλτιστος προγραμματισμός των συναντήσεων με αποτέλεσμα το κλείσιμο περισσοτέρων ραντεβού
  8. Ενίσχυση του κύρους και της εικόνας της επιχείρησής σας, λόγω της γραμματειακής στελέχωσης, αλλά και της καλύτερης οργάνωσης και εξυπηρέτησης
  9. Αύξηση του διαθέσιμου χρόνου σας για απασχόληση με διοικητικά/αναπτυξιακά θέματα
  10. Αποφόρτιση από την πίεση χρόνου λόγω ταχύτερης διεκπεραίωσης των εργασιών σας
Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε περισσότερα!

« Άριστοι επαγγελματίες! Ποιοτικές και πρωτοποριακές outsourcing υπηρεσίες. Συνεχίζουμε! »

Είπαν για εμάς
Μαρία Δ.
Ιδιοκτήτης Ηλεκτρονικού Καταστήματος, E-shop

Προσφορά τηλεγραμματείας