Είστε ένας ελεύθερος επαγγελματίας που επωμίζεται όλες τις δουλειές του γραφείου του, χωρίς γραμματεία, υπαλλήλους, αρμοδιότητες; Είστε επιχειρηματίας με μία γραμματέα της οποίας η θερινή άδεια αποτελεί άλυτο πρόβλημα; Αν ναι… πόσος καιρός έχει περάσει από τις τελευταίες σας διακοπές;

Εάν ακόμα σκέφτεστε την τελευταία απάντηση, πιθανότατα έχει περάσει πολύς καιρός. Οι διακοπές, και ένα χρονικό διάστημα μακριά από την εργασία, μας αναζωογονούν και αναπτερώνουν τον ενθουσιασμό και το πάθος για αυτό που κάνουμε. Οι διακοπές μπορούν να είναι η κατάλληλη στιγμή, για να επανασυνδεθείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας, να δείτε νέους τόπους ή απλά να θυμηθείτε μερικές από τις παλιές αγαπημένες σας συνήθειες όπως κάμπινγκ, πεζοπορία, διάβασμα.

Όμως μια μικρή φωνή στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας μάλλον λέει: “Είμαι ο μόνος που κρατάει την επιχείρησή μου! Δεν μπορώ να κάνω ούτε ένα διάλειμμα, όλα θα πάνε πίσω!” Τι απαντάς σε αυτή τη μικρή φωνή; Απαντάς:

Η γραμματεία beeasy φροντίζει για τις δουλειές του γραφείου μου, ενώ εγώ φροντίζω να περάσω ξέγνοιαστα τις διακοπές μου!

Η γραμματειακή υποστήριξη που προσφέρουμε δεν έχει να κάνει μόνο με τις ικανότητες των γραμματέων της beeasy. Σχετίζεται επίσης με την εμπειρία και την ωριμότητα του προσωπικού μας για την αντιμετώπιση κάθε είδους καταστάσεων, απλών, σύνθετων, απαιτητικών. Επιπλέον, οι γραμματείς της beeasy γνωρίζουν το πότε η βοήθειά σας είναι πραγματικά απαραίτητη και πρέπει να έρθουν σε επαφή μαζί σας. Με άλλα λόγια, η συνεργασία με την Γραμματεία beeasy σημαίνει ότι μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις διακοπές σας γνωρίζοντας ότι η επιχείρηση και οι πελάτες σας είναι σε ικανά χέρια.

Τι αναλαμβάνουμε – τι περιλαμβάνει η γραμματειακή υποστήριξη από απόσταση της beeasy:

  • Διαχείριση  κλήσεων και παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο μέσα από την online & mobile εφαρμογή μας.
  • Διαχείριση ραντεβού και ταυτόχρονη διαχείριση και παρακολούθηση από εσάς μέσω της online εφαρμογής μας.
  • Διαχείριση project: Απλά ή σύνθετα, περιγράψτε μας το αντικείμενό σας και δημιουργούμε project management, work flow & reporting, έτσι ώστε όλα να γίνονται σωστά και στην ώρα τους με παρακολούθηση, εποπτεία και καθοδήγηση από εσάς αν χρειαστεί.
  • Δημιουργία και μορφοποίηση εγγράφων (πλήρης και επαγγελματική διαχείριση της σουίτας των Office).
  • Διαχείριση Αλληλογραφίας (email, φάξ, κλπ).
  • Καταχώρηση δεδομένων σε συστήματα ή εφαρμογές.
  • Διαχείριση Newsletters – κατασκευή template.
  • Διαχείριση blog – copyrighting.
  • Διαχείριση social media pages – παρακολούθηση αιτημάτων, απάντηση σε μηνύματα κλπ.

Και όλα αυτά 12 ώρες την ημέρα καθημερινά και Σάββατο!

Ακόμα το σκέφτεστε;

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας και επωφεληθείτε από την καλοκαιρινή μας προσφορά:

-50% για όλο τον Αύγουστο στις υπηρεσίες γραμματειακής υποστήριξης από απόσταση (εκτός από τη διαχείριση κλήσεων).

ΔΩΡΟ: Η υπηρεσία του Σαββάτου!

Επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ