Η τηλεργασία για την Τηλεγραμματεία beeasy αποτελεί ένα δομικό κομμάτι της κεντρικής ιδέας, πάνω στην οποία ιδρύθηκε η εταιρεία. Από την άλλη η εμφάνιση του κορονοϊού (COVID-19) και τα μέτρα που καλούμαστε να λάβουμε είναι μία πραγματικότητα που οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε με σύνεση και ψυχραιμία. Στο πλαίσιο αυτό η τηλεργασία για αρκετές επιχειρήσεις μπορεί να αποτελέσει ένα σωτήριο εργαλείο.

 
Η τηλεγραμματεία beeasy με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζoμένους της, τους πελάτες της και το κοινωνικό σύνολο, ανακοινώνει πως θα συνεχίσει να προσφέρει απρόσκοπτα τις υπηρεσίες γραμματειακής υποστήριξης από απόσταση στηρίζοντας ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις στη δύσκολη αυτή παγκόσμια συγκυρία. Για τις δύο επόμενες εβδομάδες, αλλά και για όσο χρειαστεί από εκεί και πέρα, η εταιρεία θα λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας στο χώρο της, ενώ όλοι οι εργαζόμενοι που μετακινούνται με τα παραδοσιακά μέσα μαζικής μεταφοράς θα συνεχίσουν να προσφέρουν κανονικά τις υπηρεσίες τους μέσα από την τηλεργασία.
Η beeasy έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διατηρηθεί το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών Τηλεγραμματείας που είχε έως τώρα, ενώ παράλληλα εγγυάται για την ασφάλεια των πληροφοριών και των δεδομένων που διαχειρίζεται.
Οι πελάτες της Τηλεγραμματείας beeasy μπορούν με εμπιστοσύνη και ασφάλεια να μας αναθέσουν τις δουλειές του γραφείου τους, να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο τις κλήσεις που δέχθηκαν και να ελέγχουν την πορεία των εργασιών που ανέθεσαν στην beeasy μέσα από την εύχρηστη web εφαρμογή της εταιρείας ή μέσα από το mobile application της beeasy.
 
Όλοι οι πελάτες μας μπορούν να κατεβάσουν το mobile app της beeasy από τους παρακάτω συνδέσμους:
– Για συσκευές android: Κατεβάστε την εφαρμογή μας κάνοντας κλικ ΕΔΩ
– Για συσκευές ios: Κατεβάστε την εφαρμογή μας κάνοντας κλικ ΕΔΩ  
– ενώ αν το προτιμούν μπορούν να χρησιμοποιούν τη web εφαρμογή που είναι mobile ready.
 
Καλούμε τους πελάτες και όλους τους συμπολίτες μας να δώσουν προτεραιότητα και την απαραίτητη προσοχή στα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού. Εμείς αναλαμβάνουμε τις δουλειές του γραφείου τους με γνώση, ασφάλεια και αξιοπιστία. Η πιστή τήρηση των μέτρων για τη μη-εξάπλωση του κορονοϊού είναι θέμα προσωπικής και συλλογικής ευθύνης.