Το επάγγελμα του κτηματομεσίτη αλλάζει καθημερινά, τόσο όσον αφορά στην αγορά των ακινήτων, όσο και στον τομέα των νέων τεχνολογιών και της οργάνωσης του γραφείου και στην ανάγκη για μεσιτικό πρόγραμμα διαχείρισης ακινήτων. Βασικό ζητούμενο παραμένει το μεσιτικό σας γραφείο να είναι ανταγωνιστικό και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών του με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Η beeasy προσφέρει γραμματειακή υποστήριξη από απόσταση και διαχείριση κλήσεων γραφείου και με τον τρόπο αυτό αναλαμβάνει την εξυπηρέτηση των πελατών των μεσιτικών γραφείων 12 ώρες καθημερινά, αλλά και 9 ώρες τα Σάββατα. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Πέρα όμως από την τηλεφωνική εξυπηρέτηση των πελατών ενός μεσιτικού γραφείου, η Τηλεγραμματεία beeasy περνάει το γραφείο σας στο επόμενο επίπεδο οργάνωσης.

Σε συνεργασία με την εταιρεία iarts,  το μεσιτικό πρόγραμμα RealStatus γεφυροποιείται με το beeasy calls προσφέροντας πλήρη αυτοματισμό στον έλεγχο και διαχείριση ενός μεσιτικού γραφείου. Πλέον τα πράγματα για έναν μεσίτη είναι απλά:

  • Καλεί ο ενδιαφερόμενος πελάτης.
  • Απαντάει η τηλεγραμματεία beeasy με το όνομα του γραφείου σας, με επαγγελματισμό και ευγένεια, 12 ώρες καθημερινά και τα Σάββατα.
  • Με το που κλείνει το τηλέφωνο, στο μεσιτικό πρόγραμμα RealStatus έχει καταχωρηθεί η νέα επαφή και το αίτημα του πελάτη.
  • Ο μεσίτης δέχεται μια ειδοποίηση στο κινητό του από τη mobile εφαρμογή του RealStatus για τη νέα κλήση που δέχτηκε.
  • Ο μεσίτης μπορεί να αλληλεπιδράσει με την τηλεγραμματέα του ζητώντας της να συνεχίσει κάποια ενέργεια σε σχέση με τον πελάτη του.
  • Ο ιδιοκτήτης – υπεύθυνος του γραφείου έχει τον πλήρη έλεγχο σχετικά με τις ζητήσεις και τα αιτήματα των πελατών του.

Δείτε το ακόλουθο επεξηγηματικό video για τη διασύνδεση beeasy calls και RealStatus:

Με λίγα λόγια και κυρίως με λίγο κόστος, η οργάνωση, ο αυτοματισμός και ο πλήρης έλεγχος του Μεσιτικού σας γραφείου βρίσκεται πλέον… στην τσέπη σας!

Είμαστε εδώ για να κάνουμε την καθημερινότητά σας εύκολη.

beeasy making busy life easy!