ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ & VOICE MAIL ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΛΗΣΗ!

Help desk

Με την τηλεγραμματεία beeasy ο τηλεφωνητής αποτελεί μία πολύ σημαντική, αλλά εύκολη και οικονομική υπόθεση για τους πελάτες μας!

Γιατί να χάνετε κλήσεις, όταν μπορείτε να βλέπετε ποιος σας κάλεσε και εκτός των ωρών λειτουργίας της τηλεγραμματείας;

Ενεργοποιώντας την υπηρεσία “τηλεφωνητής & voice mail” μπορείτε, αφενός να ενημερώνετε τους πελάτες σας για τις ώρες λειτουργίας του τηλεφωνικού σας κέντρου, αφετέρου να λαμβάνετε email με τα στοιχεία του καλούντα καθώς και το μήνυμα του τηλεφωνητή σε μορφή αρχείου ήχου!

Με μόνο 20€ τον χρόνο,

μπορείτε να έχετε τον δικό σας τηλεφωνητή προσαρμοσμένο στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης!

Δεν χρειάζεστε επιπλέον συσκευές για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.

Ενημερώστε τους πελάτες σας με εξατομικευμένο ηχογραφημένο μήνυμα αναλυτικά για τις ώρες λειτουργίας της γραμματείας, του τηλεφωνικού σας κέντρου ή/και τις ώρες λειτουργίας της επιχείρησης σας. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να λαμβάνετε email με το μήνυμα που ηχογράφησε ο τηλεφωνητής, σε μορφή αρχείου ήχου, καθώς και τον τηλεφωνικό αριθμό από τον οποίο λάβατε κλήση.

Μπορείτε να τροποποιήσετε το μήνυμα του τηλεφωνητή σας όποτε θέλετε. Προσαρμόστε το ανάλογα με τα ωράρια λειτουργίας της επιχείρησης σας και την χρονική περίοδο (π.χ. εορταστική περίοδος, καλοκαιρινή περίοδος αδειών κλπ). Με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζετε την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των πελατών σας για τα ωράρια λειτουργίας, ενισχύοντας το επαγγελματικό σας προφίλ.

Λαμβάνοντας τα μηνύματα του τηλεφωνητή μπορείτε να διαχειρίζεστε τις κλήσεις στις οποίες πρέπει οπωσδήποτε να απαντήσετε ακόμα και όταν βρίσκεστε εκτός ωραρίου και γραφείου. Έτσι διαχειρίζεστε αποτελεσματικότερα τα αιτήματα των πελατών σας ξεχωρίζοντας τα επείγοντα και αυτά που απαιτούν την άμεση προσοχή σας. Φανταστείτε να χάσετε μία σημαντική δουλειά ή ένα σημαντικό ραντεβού απλά και μόνο γιατί λάβατε μία κλήση εκτός ωραρίου λειτουργίας; Στην beeasy σας δίνουμε τη δυνατότητα να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες να συμβεί αυτό με κόστος μόνο 20 ευρώ τον χρόνο!

Για όλους εσάς που ήδη έχετε ενεργοποιήσει την υπηρεσία «τηλεφωνητής & voice mail» μην ξεχάσετε να την ανανεώσετε!

Εάν ενδιαφέρεστε για ενεργοποίηση του τηλεφωνητή, κάντε κλικ εδώ!