ΙΑΤΡΟΙ

Ιατροί

Ιατρική τηλεγραμματεία

Για ιατρούς κάθε ειδικότητας η beeasy παρέχει ολοκληρωμένη γραμματειακή υποστήριξη, που αναβαθμίζει τη συνολική εξυπηρέτηση του ιατρείου και διευκολύνει τόσο τους επαγγελματίες υγείας, όσο και τους εξεταζόμενους. Στα ατομικά ιατρεία η beeasy μπορεί να προσφέρει τις παρακάτω υπηρεσίες:

1) Διαμόρφωση online πλατφόρμας διαχείρισης κλήσεων στην εφαρμογή beeasy calls.

2) Διαχείριση ραντεβού σε ασφαλή και πιστοποιημένη online εφαρμογή διαχείρισης ιατρικών ραντεβού.

3) Διαμόρφωση ατζέντας καλούντων.

4) Διαδραστική επικοινωνία ιατρού-Τηλεγραμματείας.

5) Mobile application για έλεγχο των κλήσεων του ιατρείου σε πραγματικό χρόνο.

6) Τυποποιημένα στατιστικά σε πραγματικό χρόνο.

7) GDPR compliant.

8) Καταχώρηση προγραμματισμένων ραντεβού στο eΔΑΠΥ.

9) SMS υπενθύμισης ραντεβού στους ασθενείς.

10) Διαχείριση blog ιατρείου.

11) Δυνατότητα διασύνδεσης και συγχρονισμού με ιατρικό λογισμικό. 

Γιατί να επιλέξετε την ιατρική μας τηλεγραμματεία;

Γιατί στην beeasy παρέχουμε γραμματειακή υποστήριξη με ασφαλείς διαδικασίες για το ιατρικό προσωπικό και τους ασθενείς.

Γιατί γνωρίζουμε πώς να σας προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες ιατρικής τηλεγραμματείας για τις ανάγκες του ιατρείου, που επιβάλλεται να έχει άριστη τηλεφωνική εξυπηρέτηση και άψογο προγραμματισμό σε ραντεβού.

Γιατί εμείς μπορούμε να διασφαλίσουμε με σύγχρονες ψηφιακές εφαρμογές τα προσωπικά και data δεδομένα ασθενών και ιατρείου. 

ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΗΛΕΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ APPLICATION ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΛΗΣΕΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

Το παρακάτω παράδειγμα υποστήριξης των αναγκών της εταιρείας με κωδικό πελάτη #D0014 είναι ενδεικτικό των λύσεων που μπορεί να προσφέρει η beeasy σε ιατρούς.

Το δεδομένο

Ατομικό ιατρείο ΩΡΛ στη Θεσσαλονίκη, που ανήκει στον πελάτη μας ιατρό #D0014, ζήτησε τη βοήθειά μας. Το ιατρείο ήταν συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ και δεν διέθετε γραμματέα. Η κίνηση στο ιατρείο ήταν συνεχώς αυξανόμενη και ο γιατρός αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα στο να οργανώσει τα ραντεβού του, να δηλώσει τις προγραμματισμένες επισκέψεις στο e-ΔΑΠΥ, αλλά και να απαντάει στα τηλεφωνήματα του ιατρείου τις ώρες που θα έπρεπε να είναι αφοσιωμένος στους εξεταζόμενούς του.

Ακόμα μεγαλύτερο ήταν το πρόβλημα κατά τις ώρες που δεν έκανε ιατρείο, αφού το τηλέφωνό του χτυπούσε ασταμάτητα από επισκέπτες του ιατρείου οι οποίοι είτε ήθελαν να κλείσουν ραντεβού, είτε να ρωτήσουν κάτι τον γιατρό. Η προσωπική του ζωή δεν είχε την ποιότητα που επιθυμούσε και η ξεκούραση αλλά και η οικογενειακές στιγμές περιορίζονταν σημαντικά.

η λύση της beeasy

 

Η εξειδικευμένη υπηρεσία Ιατρικής Τηλεγραμματείας της beeasy έδωσε εύκολα λύση σε όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε το ιατρείο. Ο Γιατρός #D0014 ενεργοποίησε την άμεση εκτροπή του τηλεφώνου του ιατρείου σε ένα μοναδικό αριθμό που του έδωσε η beeasy.

  1. Οι έμπειροι γραμματείς της beeasy απαντούσαν στις κλήσεις του ιατρείου από τις 08:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή.
  2. Τις ώρες που δεν λειτουργούσε η Ιατρική Τηλεγραμματεία beeasy ήταν ενεργοποιημένο προσωποποιημένο ηχητικό μήνυμα τηλεφωνητή του ιατρείου.
  3. Ο γιατρός ενημερώνονταν σε πραγματικό χρόνο για τις κλήσεις του μέσα από την online εφαρμογή beeasy calls ή το mobile application beeasy. Μέσα από αυτή την εφαρμογή ο γιατρός μπορούσε να ελέγχει τα αιτήματα των καλούντων που έχει διεκπεραιώσει, καθώς και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Επιπλέον, μέσα από το module task management beeasy μπορούσε να αναθέτει εύκολα εργασίες στην Ιατρική Τηλεγραμματεία, ώστε η επικοινωνία με τους εξεταζόμενους να γίνεται με τον καλύτερο και πιο αποδοτικό τρόπο.
  4. Η online πλατφόρμα ιατρικών ραντεβού έδινε τη δυνατότητα τόσο στον γιατρό, όσο και στην Ιατρική Τηλεγραμματεία beeasy να κλείνουν ταυτόχρονα ραντεβού και έτσι αυτά να είναι πλήρως οργανωμένα.
  5. Για τους ασθενείς που επιθυμούσαν αποστέλλονταν SMS υπενθύμισης του ραντεβού τους, ενώ όταν προέκυπτε κάποια ακύρωση ραντεβού, η Ιατρική Τηλεγραμματεία beeasy φρόντιζε να αναπληρώσει το κενό με αιτήματα που βρισκόταν σε αναμονή.
  6. Οι έμπειροι γραμματείς της beeasy καταχωρούσαν τα προγραμματισμένα ραντεβού στο eΔΑΠΥ και ο γιατρός επιβεβαίωνε την ολοκλήρωσή τους. Έτσι οι εξεταζόμενοι μπορούσαν να ενημερώνονται για την διαθεσιμότητα ραντεβού ΕΟΠΥΥ.
  7. Η γραμματεία της beeasy ανέλαβε την ανάρτηση άρθρων που έγραφε ο ιατρός στο blog του ιατρείου αναλαμβάνοντας τη επιδιόρθωση των κειμένων, τη διαμόρφωσή τους, ώστε να αξιοποιούνται οι «λέξεις- κλειδιά», καθώς και την επεξεργασία εικόνων και links που συνόδευαν τα άρθρα.

το αποτέλεσμα

Ο γιατρός αξιοποιούσε ποιοτικά τον χρόνο εξέτασης, αφού τον αφιέρωνε αποκλειστικά στο κυρίως αντικείμενο της δουλειάς του.

Τα ραντεβού του ήταν οργανωμένα και ο χρόνος των ιατρικών εξετάσεων αξιοποιούνταν στο μέγιστο βαθμό.

Ο έλεγχος των αιτημάτων των εξεταζόμενων ήταν εύκολος και όλα τα αιτήματά τους εξυπηρετούνταν σύντομα.

Οι εξεταζόμενοι ενημερώνονταν έγκυρα τόσο για τη διαθεσιμότητα ραντεβού ΕΟΠΥΥ, όσο και για τη δυνατότητα ιδιωτικής επίσκεψης στο ιατρείο.

Οι εξεταζόμενοι ήταν ικανοποιημένοι από το χρόνο ικανοποίησης των αιτημάτων τους, από την ενημέρωση και την υπενθύμιση των ραντεβού τους και από την εικόνα οργάνωσης του ιατρείου συνολικά.

Ο προσωπικός ελεύθερος χρόνος του ιατρού #D0014 έγινε πραγματικά «ελεύθερος», για να τον διαθέσει στην οικογένεια, τους φίλους, την ξεκούραση, την ψυχαγωγία.

Λίγους μόλις μήνες μετά την έναρξη της συνεργασίας μας ο γιατρός μας τηλεφώνησε και μας είπε: «Μου αλλάξατε τη ζωή». Αυτού του είδους οι δηλώσεις αποτελούν την ουσιαστική ανταμοιβή μας! Η συνεργασία μας με τον γιατρό #D0014 συνεχίζεται αδιάλειπτα από τον Σεπτέμβριο του 2013.

Ο τιμοκατάλογός μας

START UP

logo rocket

BEGINNERS

30 κλήσεις / μήνα

Κόστος / επιπλέον κλήση 
1 €

Web app beeasy calls  ✅

Mobile application
beeasy  ✅

Τηλεφωνητής ή
voice mail ❌

30 € / μήνα

ECONOMY

logo economy

GROWN UPS

125 κλήσεις / μήνα

Κόστος / επιπλέον κλήση 0,64 €

Web app beeasy calls  ✅

Mobile application
beeasy  ✅

Τηλεφωνητής ή
voice mail ❌

80 € / μήνα

BUSINESS

logo business

MOST POPULAR

250 κλήσεις / μήνα

Κόστος / επιπλέον κλήση 0,52 €

Web app beeasy calls  ✅

Mobile application
beeasy  ✅

Τηλεφωνητής ή
voice mail ❌

132 € / μήνα

VIP

logo VIP

VALUE FOR MONEY

500 κλήσεις / μήνα

Κόστος / επιπλέον κλήση 0,45 €

Web app beeasy calls  ✅

Mobile application
beeasy  ✅

Τηλεφωνητής ή
voice mail  ✅

225 € / μήνα

– Οι τιμές ΔΕΝ συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ.
– Υπηρεσία Σαββάτου 09:00- 18:00: + 50€ / μήνα.
– Voicemail: 20 € / έτος για τα πακέτα που δεν περιλαμβάνεται


Φόρμα προσφοράς

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και κάποιος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για την προσφορά σας.