ΚΛΙΝΙΚΕΣ & ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ

Κλινικές & πολυϊατρεία

Υποστήριξη σε κλινικές & πολυϊατρεία

Σε κλινικές & πολυϊατρεία η beeasy μπορεί να προσφέρει:

1) Εγκατάσταση και παραμετροποίηση τηλεφωνικού κέντρου.

2) Δομημένη καλωδίωση χώρου.

3) Μελέτη & εγκατάσταση router και hot spot.

4) Τεχνική υποστήριξη server & ασφάλειας δεδομένων.

5) Εγκατάσταση beesocial – free WiFi προωθητικής πλατφόρμας για έλεγχο του βαθμού ικανοποίησης των επισκεπτών της κλινικής.

6) Διαχείριση εισερχόμενων κλήσεων.

7) Διαχείριση ιατρικών ραντεβού.

8) Παραμετροποίηση της πλατφόρμας beeasy calls για πολλαπλούς χρήστες και δικαιώματα.

9) Αποστολή SMS υπενθύμισης ραντεβού σε ασθενείς.

10) Συγχρονισμός με ιατρικό λογισμικό.

Το παρακάτω παράδειγμα υποστήριξης με κωδικό πελάτη #H002 είναι ενδεικτικό των λύσεων που μπορεί να προσφέρει η beeasy σε κλινικές και πολυϊατρεία.

το δεδομένο

Ο πελάτης μας #H002 είναι μια κλινική που παρέχει πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια φροντίδα υγείας και επέκτεινε τις δραστηριότητές της σε έναν νέο τομέα. Θέλοντας να στηρίξει το νέο αυτό εγχείρημα αποφάσισε να διαχωρίσει τις εισερχόμενες κλήσεις, που αφορούν το συγκεκριμένο νέο ιατρικό τμήμα από τις υπόλοιπες κλήσεις της κλινικής, έτσι ώστε αυτές να εξυπηρετούνται γρήγορα και αποτελεσματικά, αλλά και να μην απασχολούν το ήδη πιεσμένο και πολυάσχολο προσωπικό της γραμματείας της κλινικής. Επιπλέον ζητούμενο ήταν να ενημερώνονται άμεσα οι ιατροί-εξωτερικοί συνεργάτες της κλινικής για τα ραντεβού τους, αλλά και να γίνεται υπενθύμιση του ραντεβού στους επισκέπτες που το επιθυμούν.

Παράλληλα, η κλινική αποφάσισε να συντηρήσει αλλά και να ανανεώσει τον δικτυακό της εξοπλισμό και να αξιοποιήσει πιο αποτελεσματικά το free WiFi του χώρου.

η λύση της beeasy

  1. Η beeasy ανέλαβε την εγκατάσταση και παραμετροποίηση εικονικού τηλεφωνικού κέντρου στην κλινική με μενού IVR, έτσι ώστε οι κλήσεις του νέου ιατρικού τμήματος να δρομολογούνται στην Ιατρική Τηλεγραμματεία beeasy, ενώ οι υπόλοιπες επιλογές δρομολογούνταν στα αντίστοιχα εσωτερικά τμήματα της κλινικής.
  2. Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της beeasy ανέλαβε επίσης την συντήρηση των servers και των δικτυακών υποδομών, προκειμένου να διασφαλίζεται η άψογη λειτουργία του δικτύου εσωτερικά της κλινικής αλλά και η ασφάλεια των δεδομένων της. Επιπρόσθετα, διενεργήθηκε μελέτη του χώρου και έγινε παραμετροποίηση routers και εγκατάσταση hotspot, με στόχο να διαμοιράζεται αποτελεσματικά το internet σε όλα τα τμήματα, με προτεραιότητα στις ανάγκες της ιατρικής μονάδας, ενώ παράλληλα οι επισκέπτες να μπορούν να απολαμβάνουν το free WiFi σε όλα τα σημεία του χώρου. Ταυτόχρονα, εγκαταστάθηκε εφαρμογή με την οποία ο χρήστης του free WiFi είχε τη δυνατότητα αν το επιθυμεί να αξιολογήσει την εξυπηρέτηση, ή να ενημερωθεί για τα νέα της κλινικής.
  3. Στο κομμάτι της γραμματειακής υποστήριξης η Ιατρική τηλεγραμματεία beeasy ανέλαβε τη διαχείριση των εισερχόμενων κλήσεων του νέου ειδικού ιατρικού τμήματος της κλινικής #H002. Η beeasy διαμόρφωσε κατάλληλα τη web εφαρμογή της beeasy calls, έτσι ώστε να δημιουργηθούν πολλαπλά ημερολόγια ραντεβού, ένα για κάθε εξωτερικό συνεργάτη της κλινικής, με ενημερωμένο το ωράριο και τις ειδικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει ένας καλά καταρτισμένος γραμματέας. Με τον τρόπο αυτό ο κάθε γιατρός μπορούσε να βλέπει μόνο τα δικά του ραντεβού, αλλά και να προσθέτει ο ίδιος ραντεβού αν προκύπτουν, ενώ η γραμματεία της κλινικής μπορούσε να διαχειρίζεται και να έχει πρόσβαση στα ραντεβού όλων των ιατρών συνολικά.
  4. Για τους ασθενείς που το επιθυμούσαν προγραμματίζονταν αυτόματη υπενθύμιση του ραντεβού τους με SMS.
  5. Τέλος με την εφαρμογή beesocial οι επισκέπτες του χώρου της κλινικής, παράλληλα με το free WiFi, μπορούσαν να αξιολογούν τις υπηρεσίες κι έτσι η κλινική να έχει ένα αποτελεσματικό feedback για την ικανοποίηση των πελατών της.

το αποτέλεσμα

Η συνολική λειτουργία της κλινικής αναβαθμίστηκε ποιοτικά, αφού η ρύθμιση του τηλεφωνικού κέντρου αποφόρτισε τη γραμματεία της, ενώ οι υποδομές της πιστοποιήθηκαν και λειτουργούσαν με τις απαιτούμενες σύγχρονες προδιαγραφές για την ασφάλεια και την αξιοπιστία.

Το marketing της κλινικής είχε ένα πολύ δυνατό εργαλείο στα χέρια του, αφού μέσω της WiFi εφαρμογής λάμβανε αξιόπιστο feedback από τους πελάτες του και προλάβαινε την τυχόν δυσαρέσκειά τους άμεσα, έχοντας τη δυνατότητα να ανατρέψει κάποια ενδεχόμενη αστοχία στην εξυπηρέτηση.

Το νέο ιατρικό τμήμα, μέσα από την τηλεφωνική εξυπηρέτηση της Ιατρικής Τηλεγραμματείας, λειτουργούσε οργανωμένα ικανοποιώντας τα αιτήματα των καλούντων και προγραμματίζοντας τα ραντεβού των ιατρών-εξωτερικών συνεργατών της κλινικής. Οι εξωτερικοί συνεργάτες, αλλά και η κλινική, είχαν τον απόλυτο έλεγχο των ραντεβού τους.

Οι γιατροί πέρα από την online και mobile εφαρμογή, αν το επιθυμούσαν, ενημερώνονταν και με e-mail για τα προγραμματισμένα ραντεβού τους. Οι εξεταζόμενοι, αλλά και όσοι καλούσαν στο συγκεκριμένο τμήμα, ήταν ευχαριστημένοι γιατί εξυπηρετούνταν χωρίς αναμονές, με ευγένεια, σοβαρότητα και γνώση.

Η κλινική #H002 βελτίωσε την εικόνα αλλά και την οργάνωσή της. Και όλο αυτό το πέτυχε επιλέγοντας την outsourcing συνεργασία με την Τηλεγραμματεία και Τεχνική Υποστήριξη της beeasy. 

Φόρμα προσφοράς

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και κάποιος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για την προσφορά σας.