ΜΕΣΙΤΕΣ

Μεσίτες

Μεσίτες - Real estate

Σε μεσίτες η beeasy μπορεί να προσφέρει:

1) Διαχείριση κλήσεων Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 21:00 και Σάββατο 09:00 – 18:00.

2) Μεταφορά κλήσης σε κινητό σε περιπτώσεις επείγοντος.

3) Δημιουργία ατζέντας επαφών.

4) Καταγραφή πεδίου «από πού μας βρήκατε» – σε πεδίο στατιστικά αξιοποιήσιμο.

5) Mobile εφαρμογή beeasy calls για έλεγχο κλήσεων.

6) Δημιουργία δικαιωμάτων χρηστών, έτσι ώστε ο κάθε broker να βλέπει μόνο τις δικές του κλήσεις, ενώ ο διαχειριστής όλες.

7) Δυνατότητα καταγραφής σημειώσεων/πελάτη/ κλήσης.

8) Διαδραστική επικοινωνία με γραμματεία beeasy.

9) Σήμανση εκκρεμών και διεκπεραιωμένων αιτημάτων πελατών – έλεγχος εκκρεμοτήτων.

10) Έλεγχος ιστορικού επικοινωνίας ανά πελάτη.

11) Δυνατότητα συγχρονισμού με real estate προγράμματα crm για αυτόματη καταχώρηση επαφών και ζητήσεων.

12) Δυνατότητα μη αυτοματοποιημένης καταχώρησης ζητήσεων στο crm.

13) Επικαιροποίηση επαφών και ενεργών αναθέσεων.

Γιατί τα μεσιτικά γραφεία παραδίδουν τα... κλειδιά της γραμματείας τους στην beeasy ;

Γιατί στην beeasy παρέχουμε την πιο σωστά οργανωμένη γραμματειακή υποστήριξη σε μεσίτες – μεσιτικά γραφεία – real estate agencies.

Γιατί ξέρουμε ότι με έμπειρο προσωπικό τηλεγραμματείας, σύγχρονες ψηφιακές εφαρμογές και πιστοποιημένες διαδικασίες ασφάλειας πληροφοριών θα έχετε άψογο προγραμματισμό σε ραντεβού για πωλήσεις/αγορές/ενοικιάσεις.

Και γιατί γνωρίζουμε, ότι η άμεση ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο αποτελεί ζητούμενο για κάθε μεσίτη.

Μεσίτες

Το παρακάτω παράδειγμα υποστήριξης των αναγκών της εταιρείας με κωδικό πελάτη #R0037 είναι ενδεικτικό των λύσεων που μπορεί να προσφέρει η beeasy σε μεσίτες.

το δεδομένο

Ο πελάτης #R0037 είναι ιδιοκτήτης γραφείου Real Estate στην Αθήνα. Το γραφείο έχει 12 brokers συνολικά. Οι άνθρωποι αυτοί βρίσκονται αρκετές ώρες της ημέρας εκτός γραφείου για επαγγελματικά ραντεβού, υποδείξεις ακινήτων, φωτογραφίσεις, συμβόλαια και γενικά κάνοντας επαφές και συναντήσεις με πελάτες και συνεργάτες. Έτσι, τις περισσότερες ώρες της ημέρας είναι δύσκολο να απαντήσουν σε εισερχόμενες κλήσεις, ακόμα και στο κινητό τους τηλέφωνο! Είναι όμως πολύ σημαντικό για αυτούς τους ανθρώπους να έχουν καταγεγραμμένες τις ζητήσεις και να ενημερώνονται άμεσα. Εξίσου σημαντικό εργαλείο για τη δουλειά τους είναι το να μπορούν να έχουν μια εικόνα των αιτημάτων που απευθύνονται σε αυτούς και να μπορούν να φιλτράρουν εκκρεμείς και διεκπεραιωμένες εργασίες.

η λύση της beeasy

Το μεσιτικό γραφείο #R0037 ενεργοποίησε εκτροπή του τηλεφώνου του σε έναν μοναδικό αριθμό που του απέδωσε η beeasy. Έτσι, οι κλήσεις του γραφείου λάμβαναν απάντηση καθημερινά 09:00 – 21:00 και το Σάββατο 09:00 – 18:00. Επιπλέον, στον ίδιο αριθμό μπορούσαν να ενεργοποιούν εκτροπή του κινητού τους τηλεφώνου και οι 12 brokers, όταν βρισκόταν σε κάποια σημαντική συνάντηση ή στο αεροπλάνο και δεν ήθελαν να χάσουν καμία κλήση.

 1. Οι κλήσεις καταγράφονταν στη mobile εφαρμογή beeasy calls και ο κάθε broker του γραφείου ενημερώνονταν αυτόματα σε πραγματικό χρόνο.
 2. Η εφαρμογή beeasy calls έδινε τη δυνατότητα σε κάθε broker να βλέπει μόνο τις κλήσεις που τον αφορούν, ενώ στον ιδιοκτήτη του γραφείου δίνονταν η συνολική εικόνα.
 3. Οι κλήσεις ταξινομούνταν ανάλογα με το αντικείμενο της ζήτησης (Αγορά, Πώληση, Μίσθωση, Εκμίσθωση, Εκτίμηση).
 4. Καταγράφονταν ειδικό πεδίο «από που μας βρήκατε» έτσι ώστε ο μεσίτης να αξιολογεί τα κανάλια προβολής του γραφείου του.
 5. Ο ιδιοκτήτης του γραφείου μπορούσε να αναθέσει μια κλήση-αίτημα σε κάποιον συγκεκριμένο μεσίτη.
 6. Όλοι οι brokers μπορούσαν να δουν συγκεντρωτικά τις κλήσεις τους και επιπλέον να παρακολουθήσουν την ιστορικότητα των κλήσεων, δηλαδή το αν ο ίδιος πελάτης έχει ξανακαλέσει στο γραφείο και τι είχε ζητήσει σε προηγούμενες επικοινωνίες.
 7. Οι brokers μπορούσαν με ένα κλικ στο κινητό τους να σημειώσουν με ποιον πελάτη έχουν επικοινωνήσει και με ποιους υπάρχει εκκρεμότητα.
 8. Ο ιδιοκτήτης του γραφείου μπορούσε να παρακολουθεί στατιστικά σε πραγματικό χρόνο: Πόσες κλήσεις, πόσες ήταν για αγορά, πόσες για ενοικίαση, πόσες για τον broker A ή B. Επιπλέον ο ιδιοκτήτης παρακολουθούσε πόσα αιτήματα πελατών έχουν ικανοποιηθεί και πόσα είναι σε εκκρεμότητα κι έτσι μπορούσε να αξιολογεί καλύτερα τους συνεργάτες του.
 9. Η εφαρμογή beeasy calls μπορούσε να συγχρονιστεί με το crm μεσιτικό πρόγραμμα του πελάτη #R0037 κι έτσι όλες οι επαφές αλλά και οι ζητήσεις καταχωρούνταν αμέσως σε αυτό.
 10. Λίγους μήνες μετά την έναρξη της συνεργασίας με το μεσιτικό γραφείο #R0037, η Τηλεγραμματεία beeasy ανέλαβε για λογαριασμό του μια καμπάνια εξερχόμενων κλήσεων που στόχο είχε να επικαιροποιήσει τη βάση δεδομένων των πελατών του γραφείου, να διερευνήσει τα ενεργά αιτήματά τους, καθώς και το τί έχει αλλάξει σε αυτά.
 11. Για τις ώρες που δεν λειτουργούσε η Τηλεγραμματεία ενεργοποιήθηκε υπηρεσία voicemail. Με τον τρόπο αυτό, οι πελάτες καλούσαν, άφηναν μήνυμα και αυτό αυτομάτως έφτανε στο email του πελάτη #R0037 ως συνημμένο αρχείο ήχου. Αν πάλι ο καλών δεν άφηνε μήνυμα στον τηλεφωνητή, τότε ο #R0037 ειδοποιούνταν απλώς για το ποιος αριθμός τον κάλεσε.

το αποτέλεσμα

Το μεσιτικό γραφείο #R0037 διαθέτει πλέον αξιόπιστη γραμματειακή υποστήριξη με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας.

Δεν χάνονται κλήσεις και αιτήματα πελατών και η επικοινωνία γίνεται με απόλυτη οργάνωση και συνέπεια.

Οι brokers, μέσα από την εύχρηστη εφαρμογή, ενημερώνονται άμεσα, αξιολογούν και έρχονται σε επικοινωνία με τους πελάτες τους.

Ο ιδιοκτήτης έχει ανά πάσα στιγμή τον απόλυτο έλεγχο του γραφείου: από την απόδοση των ακινήτων και τη συνέπεια των brokers έως την απόδοση των καναλιών προβολής και διαφήμισης του γραφείου.

Η επικαιροποίηση της βάσης δεδομένων βοήθησε πολύ αφού από τη μια ενημερώθηκαν οι ενεργές αναθέσεις, οι νέες τιμές, αλλά και τα στοιχεία επικοινωνίας των πελατών του γραφείου κι από την άλλη προέκυψαν αρκετές νέες αναθέσεις και συνεργασίες.

Φόρμα προσφοράς

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και κάποιος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για την προσφορά σας.