e-Shop

e-Shop

Διαχείριση τηλεφωνικού κέντρου e-Shop

Για τη διαχείριση eshop η beeasy μπορεί να προσφέρει:

1) Διαχείριση κλήσεων Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 – 21:00 & Σάββατο 09:00 – 18:00.

2) Καταγραφή όλων των εισερχόμενων κλήσεων.

3) Ενημέρωση πελατών για τα προϊόντα του eshop.

4) Ολοκληρωμένη παραγγελιοληψία στην online πλατφόρμα του eshop.

5) Οργάνωση εκκρεμοτήτων.

6) Κατηγοριοποίηση κλήσεων.

7) Ενημέρωση για την εξέλιξη κάθε παραγγελίας του eshop.

8) Καταγραφή παραπόνων, αιτημάτων επιστροφής, άλλες πληροφορίες.

Γιατί να αναλάβει η beeasy τη διαχείριση του e-Shop σας ;

 

Γιατί με την beeasy θα έχετε άρτια διαχείριση στο τηλεφωνικό κέντρο του e-Shop.

Γιατί με έμπειρο προσωπικό στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα και με ποιοτικές υπηρεσίες τηλεγραμματείας θα αυξήσετε σημαντικά τον όγκο των παραγγελιών. 

Και γιατί παράλληλα θα βελτιώσετε αισθητά τις κριτικές που αφορούν την εξυπηρέτηση των πελατών σας.

e-Shop

Το παρακάτω παράδειγμα υποστήριξης αναγκών της εταιρείας με κωδικό πελάτη #ES012 είναι ενδεικτικό των λύσεων που μπορεί να προσφέρει η beeasy σε υποστήριξη e-Shop.

το δεδομένο

Ο πελάτης μας #ES012 είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που εμπορεύεται υποδήματα. Διαθέτει φυσικό κατάστημα, αλλά η κύρια δραστηριότητά του είναι η πώληση μέσω διαδικτύου. Ο πελάτης αυτός απασχολούσε προσωπικό στο φυσικό του κατάστημα, στην αποθήκη του, αλλά και στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Επειδή όμως σημαντικό κομμάτι στην ηλεκτρονική πώληση είναι η άμεση, έγκυρη και ποιοτική εξυπηρέτηση των τηλεφωνικών αιτημάτων των πελατών, ο #ES012 αποφάσισε να αναθέσει την τηλεφωνική εξυπηρέτηση των πελατών του στην beeasy, έτσι ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στο μεγάλο όγκο των τηλεφωνημάτων χωρίς αναμονές και καθυστερήσεις, αλλά και να αξιοποιήσει το υπάρχον προσωπικό του στις υπόλοιπες αναγκαίες διαδικασίες διαχείρισης αποθήκης και αποστολής παραγγελιών. Παράλληλα, ο πελάτης #ES012 αναζητούσε μια οικονομική λύση αναβάθμισης του τηλεφωνικού του κέντρου, που θα εξυπηρετούσε την υποδοχή και διαμοιρασμό των κλήσεών του σε όλα τα τμήματα της εταιρείας του.

η λύση της beeasy

Η beeasy προσέφερε στον πελάτη λύσεις σε δύο τομείς που ήταν κομβικοί για την επιτυχία του e-Shop.

Αρχικά, το τμήμα Τεχνικής υποστήριξης της beeasy ανέλαβε απομακρυσμένα να εγκαταστήσει ένα εικονικό τηλεφωνικό κέντρο, που θα εξυπηρετούσε τις ανάγκες διαμοιρασμού των κλήσεων και επικοινωνίας μεταξύ των τμημάτων του καταστήματος και της αποθήκης.

Η Τηλεγραμματεία beeasy ανέλαβε την τηλεφωνική υποστήριξη του e-Shop και συγκεκριμένα οι έμπειροι και άριστα εκπαιδευμένοι γραμματείς της beeasy είχαν τις εξής αρμοδιότητες αναφορικά με την εξυπηρέτηση των πελατών του e-Shop:

  1. Απαντούσαν σε όλες τις εισερχόμενες κλήσεις καθημερινά 09:00 – 21:00 & Σάββατο 09:00 – 18:00. Τις ώρες που δεν λειτουργούσε η γραμματεία ενεργοποιήθηκε υπηρεσία voice mail. Έτσι καταγράφονταν τα στοιχεία επικοινωνίας των πελατών και η beeasy τους τηλεφωνούσε άμεσα, για να τους εξυπηρετήσει.
  2. Ενημέρωναν τους πελάτες για τα προϊόντα του e-Shop, για τα μεγέθη, τα νούμερα, τα χρώματα, το υλικό, τη διαθεσιμότητα. Επίσης έδιναν πληροφορίες σχετικά με την εξέλιξη μιας παραγγελίας, την πολιτική αλλαγών και επιστροφών, τις εκπτώσεις και τους τρόπους πληρωμής. Σε περίπτωση που ήταν απαραίτητο μεταβίβαζαν την κλήση στο αρμόδιο τμήμα της εταιρείας.
  3. Τα μηνύματα των κλήσεων κατηγοριοποιούνταν και αυτόματα αποθηκεύονταν στην online εφαρμογή beeasy calls. Έτσι, το προσωπικό του καταστήματος μπορούσε να ελέγχει τα αιτήματα και να τσεκάρει ποια από αυτά έχει διεκπεραιώσει και ποια είναι σε εκκρεμότητα.
  4. Μέσω της εφαρμογής task management το προσωπικό του e-shop ανέθετε εργασίες στην γραμματεία beeasy
  5. Η beeasy επέκτεινε το ωράριο της σε ειδικές περιπτώσεις που της ζητήθηκε όπως πχ την περίοδο της black Friday.

το αποτέλεσμα

Tα οικονομικά οφέλη της συνεργασίας με την beeasy για τo e-shop #ES012 φάνηκαν αμέσως:

Οι τηλεφωνικές παραγγελίες αυξήθηκαν κατακόρυφα και ο μηνιαίος τζίρος του καταστήματος εμφάνισε μια συνεχή ανοδική πορεία. Το σημαντικότερο όλων όμως, που έμμεσα μπορεί να μετρηθεί οικονομικά είναι το πλήθος και το ποσοστό των ικανοποιημένων πελατών. Οι πελάτες ήταν ιδιαιτέρως ευχαριστημένοι από την αμεσότητα στην απάντηση των κλήσεων, από την ποιότητα της εξυπηρέτησης, την ευγένεια, την εγκυρότητα στις πληροφορίες και τη διάθεση εξυπηρέτησης. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την πολύ καλή οργάνωση του φυσικού καταστήματος, τα επαρκή αποθέματα και την άμεση αποστολή παραγγελιών, οδήγησαν σε πολλές και υψηλές αξιολογήσεις του καταστήματος στο διαδίκτυο και σε πλατφόρμες πώλησης, γεγονός που επέφερε πολλαπλά οφέλη για το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Το κόστος του προσωπικού ήταν το χαμηλότερο δυνατό, αφού ο πελάτης #ES012 δε χρειαζόταν χώρο για agents, υπολογιστές, υποδομές σε hardware. Επίσης δεν τον απασχολούσαν, άδειες, ασθένειες, ξαφνικές απουσίες, αλλά ούτε και οι εποχικές έντονες αυξομειώσεις στην κίνηση του e-shop, αφού η Τηλεγραμματεία beeasy είχε πάντα το προσωπικό που χρειαζόταν.

Αλλά και σε επίπεδο εσωτερικής οργάνωσης και συντονισμού, ο #ES012 ένιωθε ασφαλής και σίγουρος και η beeasy τον βοήθησε να οργανώσει τα τμήματα του ώστε να έχει τη μέγιστη απόδοση με απόλυτα ελεγχόμενο κόστος.

Ο πελάτης #ES012 τώρα επεκτείνει τη δραστηριότητα του με ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα και η beeasy θα είναι και πάλι ο σταθερός και αξιόπιστος συνεργάτης του.

Φόρμα προσφοράς

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και κάποιος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για την προσφορά σας.